DutchEnglishMacedonianPools

Профил на компанијата

Boekestijn Fashion Logistics е пакет-аранжман компанија за логистика во областа на модата, која има повеќе од 15 години искуство во индустријата за облека. Ние сме им целосно посветени на ексклузивните модни брендови, како што се: Turnover, Creenstone и Josephine & Co.

Boekestijn Fashion Logistics е специјализирана компанија. Ние се трудиме да понудиме лична и лојална услуга. Во исто време, од нашата матична компанија Boekestijn Transport на располагање имаме обемна транспортна флота. Како сопственици на повеќе од 100 камиони, нашиот капацитет е секогаш доволен.

На ваше барање испраќаме референци.

Контакт

Boekestijn Fashion Logistics

Општи информации
info@boekestijntransport.nl
+31 (0) 485 454900

Магацин и планирање на транспорт
oost@boekestijntransport.nl

Агент за царина
douane@boekestijntransport.nl

Администрација
administratie@boekestijntransport.nl

> CompuBase