DutchEnglishMacedonianPools

Дестинација и време

Boekestijn Fashion Logistics се грижи и за домашен и за меѓународен транспорт.

Македонија Неделен групен транспортe За еден ден
Бугарија Неделен групен транспорт За еден ден
Романија Неделен групен транспорт За еден ден
Украина Двонеделен групен транспорт За еден ден
Руска Федерација Двонеделен групен транспорт За еден ден
Полска Неделен групен транспорт За еден ден
Унгарија Неделен групен транспорт За еден ден
Република Чешка Неделен групен транспорт За еден ден
Словачка Неделен групен транспорт За еден ден

 

Турција, Хрватска, Словенија, Србија, Молдавија, Казахстан, Балтички држави, Холандија и Западна Европа, по барање на клиентот.

 

 

 

Контакт

Boekestijn Fashion Logistics

Општи информации
info@boekestijntransport.nl
+31 (0) 485 454900

Магацин и планирање на транспорт
oost@boekestijntransport.nl

Агент за царина
douane@boekestijntransport.nl

Администрација
administratie@boekestijntransport.nl

> CompuBase