DutchEnglishMacedonianPools

Контакт

Дали имате и други прашања во врска со логистиката во областа на модата? Стапете во контакт со нас, без никаква обврски. Со задоволство ќе ви помогнеме.

Адреса за посетители

Boekestijn Fashion Logistics
Eerste industrieweg 28
5451 GV  Mill
The Netherlands

Поштенска адреса

Boekestijn Fashion Logistics
Postbus 75
5450 AB  Mill
The Netherlands

е-маил
Телефон
Стопанска комора
Даночен број
info@boekestijntransport.nl

+31 (0) 485 454900
17084671
NL802708328b01

 

Магацин и планирање на транспорт
oost@boekestijntransport.nl

Агент за царина
douane@boekestijntransport.nl

Администрација
administratie@boekestijntransport.nl

 

Ве молиме пополнете го образецот и ние ќе стапиме во контакт со вас најбрзо што можеме.

Е-маил
Име
Компанија
Телефон
Вашето прашање

Задолжителни полиња ""

Контакт

Boekestijn Fashion Logistics

Општи информации
info@boekestijntransport.nl
+31 (0) 485 454900

Магацин и планирање на транспорт
oost@boekestijntransport.nl

Агент за царина
douane@boekestijntransport.nl

Администрација
administratie@boekestijntransport.nl

> CompuBase