DutchEnglishMacedonianPools

Транспортирање на ексклузивни производи

Ние имаме решенија за сите видови транспорт - што се рангираат од брз превоз до голем карго. Од неколку кубни метри во Bullet комби до 100 кубни комбинации. Побарајте понуда од нас без никакви обврски, ние секогаш ќе ви го препорачаме најдобриот концепт.

 

Услуга

Од нас можете да очекувате најдобро ниво на услуга:

  • Гарантираме навремена испорака.
  • Чисти, уредни карго оддели, во кои може да се транспортира дури и неспакуван карго.
  • Искусни возачи кои си ја знаат својата работа и кои се способни да работат под најнеповолни услови. Возачи, кои разбираат дека и товарењето и истоварувањето се дел од нивната одговорност.
  • Сите наши превозни средства се опремени со уреди за следење и лоцирање. На овој начин, со вашиот код за вклучување (log-on code) вие можете во живо да го следите вашиот карго. И така секогаш точно да ја знаете локацијата на вашата вредна сопственост.
  • Ние се придржуваме до „зелениот“ принцип. Тоа значи дека одбираме материјали кои во еколошка смисла се класификуваат како најдобри за околината. Ова се однесува како на камионите и приколките на шлеперите, така и на горивото, гумите, маслото и хартијата.

Контакт

Boekestijn Fashion Logistics

Општи информации
info@boekestijntransport.nl
+31 (0) 485 454900

Магацин и планирање на транспорт
oost@boekestijntransport.nl

Агент за царина
douane@boekestijntransport.nl

Администрација
administratie@boekestijntransport.nl

> CompuBase